CHP İL BİLİŞİM SORUMLULARI ANKARA’DA BULUŞTU
20.05.2016
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Türkiye’nin her yerinden gelen Cumhuriyet Halk Partisi il bilişim sorumluları Ankara’da buluştu.
Bu anlamlı günde, Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger ve Genel Merkez ekipleriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret eden il bilişim sorumluları, iki gün süren İl Bilişim Sorumluları Toplantısına katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan toplantıda, Genel Başkan Yardımcılığı bünyesinde çalışan yöneticiler, profesyonel ve gönüllü ekipler tanıtıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, açılış konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi vizyonunu, siyasi gündemi ve bilişimin siyasetteki yerini değerlendirdi. Bilişimin bir araç olduğunu vurgulayan Aksünger, il bilişim sorumlularının il yönetimindeki önemini bir kez daha hatırlattı ve bundan sonraki süreçte partinin her kademesinde daha hızlı, sonuç odaklı ve gerçekçi çalışmalar yapılacağını söyledi.

Erdal Aksünger’in konuşmasından sonra vizyon, eğitim ve bilgilendirme oturumlarına geçildi.

Eğitim ve bilgilendirme oturumlarında,
  • Yerel siyasette bilgi teknolojileri vizyonu,
  • İl bilişim sorumlularının örgüt ve halka yönelik çalışmaları,
  • Sosyal medya kullanımı ve güvenlik, sosyal medyada kurumsal kimlik konularında sunumlar yapıldı.

BİTEM bünyesindeki projeler için hazırlanan detaylı ve uygulamalı sunumlarla
  • CHPNet,
  • CHP Intranet,
  • İçerik Yönetim Sistemi,
  • İletişim Yönetim Sistemi,
  • Üyelik ve Örgüt Yönetim Sistemi’ndeki yenilikler ve projelerin verimli ve etkin kullanılması için yapılan çalışmalar il bilişim sorumlularıyla paylaşıldı.

Yenilenen Cumhuriyet Halk Partisi Mobil Uygulamasının ilk tanıtımı da, il bilişim sorumlularına yapıldı.

İl bilişim sorumlularının bölgelerinde yaşadığı sorunlar ile daha verimli çalışmak için yaptıkları önerilere geniş yer verilen toplantıda, önümüzdeki dönem için birçok karar alındı.