CHP İSTANBUL ÖRGÜT BİLİŞİM TOPLANTISI, İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI’NDA GERÇEKLEŞTİ
16.06.2016
Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcılığı tarafından düzenlenen İstanbul Örgüt Bilişim Toplantısı 16 Haziran 2016, Perşembe günü Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleşti.

Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger’in açılış konuşması ve BİTEM ekibinin proje sunumlarıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nin bilgi toplumu vizyonu ve projelerdeki gelişmeler İstanbul örgütüyle paylaşıldı. Erdal Aksünger, konuşmasında Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcılığı tarafından son iki yılda gerçekleştirilen yenilikleri, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerindeki çalışmaların etkisini, siyasi gündemi ve Türkiye’nin durumunu değerlendirdi.

BİTEM proje sunumlarında CHP Net, CHP Mobil, CHP Intranet, CHP Eposta sistemi, İletişim Yönetim Sistemi, Üyelik ve Örgüt Yönetim Sistemleri’ndeki yenilikler örgüt yöneticilerine aktarıldı, projelerin verimli kullanılması için tavsiyeler aktarıldı.

İlçe başkanları ve bilişim sorumlularının görüş ve önerileriyle toplantı sona erdi.