GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERDAL AKSÜNGER MALATYA’DAYDI
20.04.2016
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, il ziyaretleri kapsamında 19 - 20 Nisan’da Malatya’daydı. CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ve CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte CHP Malatya İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Aksünger, yaptığı konuşmada, partide bilimsel, sonuç odaklı çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

50 milyon seçmenin bilgilerinin internete sızdırılmasına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Aksünger, “50 milyon seçmen verisinin açıklanması, internete düşmesi, verilerin ortada dolaşması, TC kimlik numaralı adreslerin ortalığa saçılması meselesinde Başbakan Davutoğlu ve ondan önce Adalet Bakanı’nın açıklamalarını görünce dehşete düşmüştüm. Biz basın toplantısı yaptık ama Başbakan arkasından başka bir şey anlatıp, CHP’yi suçladı. Bence ciddi bir hata yaptı. Dün ve önceki gün itibariyle Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bizim açıklamalarımız ve gösterdiğimiz belgelerden sonra ’bunu Cumhuriyet Halk Partisi yapmış demedik’ dedi.

Malatya İl Başkanlığı’nda örgütle buluşan Aksünger, daha sonra MÜSİAD Malatya Şubesi’ni ve Kürecik Bölgesi’ni ziyaret etti, Türkiyem TV canlı yayınına katıldı.

20 Nisan’da Hekimhan İlçe Örgütüyle buluşan Genel Başkan Yardımcısı, esnaf ziyaretlerinin ardından Kırıkkale’yi ziyaret etmek üzere Malatya’dan ayrıldı.