GÖKHAN GÜNAYDIN

Ad Soyad :GÖKHAN GÜNAYDIN
Telefon :
E-Posta :gokhan.gunaydı[email protected]

21 Mayıs 1964’te Amasya’da doğdu. Babasının adı Nevzat, annesinin adı Birsel’dir. İstanbul Üniversitesi Hukuk, Anadolu Üniversitesi İktisat ve Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesini bitirdi. TODAİE Kamu Yönetimi Bölümü’nde yüksek lisans, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde doktora programlarını tamamladı. Cambridge Sawstonhall İngilizce dil programı, Berlin Eyaleti İçişleri Senatörlüğü Yerel Yönetimler, Ankara Üniversitesi ATAUM AB Ortak Tarım Politikası ile AB Jean Monnet Hukuk Uzmanlığı sertifikaları sahibidir. Özel sektörde ve TMO’nun çeşitli birimlerinde çalıştı. İzzet Baysal Üniversitesi İİBF İktisat Politikaları Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent olarak görev yaptı. 2010 yılında Makroekonomi Doçenti oldu ve Ankara Üniversitesine geçti. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanlığı görevini üstlendi. Çok sayıda makale ve kitabı yayınlanmıştır. Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Günaydın, evlidir.