BÜLENT ECEVİT TATLIDİL

Ad Soyad :BÜLENT ECEVİT TATLIDİL

1975 Konya Ereğli doğumlu. 19 çocuklu bir ailenin en küçük bireyi ,evli Kıraç ve Aras adında iki oğlu var.İlkokulu Ereğli Öğretmen Abdurrahim ilkokulunda,Orta Okulu İstanbul Özel Ortadoğu Lisesinde,Liseyi Ereğli Lisesinde okudu. Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 2000 yılında mezun oldu.2008 yılında CHP aktif üyesi oldu.2009-2014 Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Adayı oldu.26 Ekim 2014 tarihinde yapılan olağan üstü kongre ile CHP Ereğli İlçe Başkanı seçildi.6 Aralık 2015 tarihinde yapılan olağan İlçe Kongresinde yeniden İlçe  Başkanı seçildi.17 Aralık 2017 tarihinde yapılan İlçe Kongresinde ard arda 3. Kez İlçe Başkanlığına seçildi.35. ve 36. Kurultaylarda Kurultay Delegeliği yaptı.36.Olağan Kurultay’da Parti Meclis’ine seçilerek,3,5 yıldır yaptığı CHP Ereğli İlçe Başkanlığı görevini bıraktı.Konya İnşaat Mühendisleri Odası,Ereğli Ziraat Odası,Ereğli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği,Ereğli Panko Birlik,Ereğli Ticaret Odası,Ereğli Sağ Sahil Sulama Birliği,Bulgurluk Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi,Ereğli Tarım Kredi Kooperatifi Üyesi. Halen Konya Ereğli’de Tarım-Hayvancılık ve Serbest İnşaat Mühendisliği yapmakta.