SERKAN TOPAL

Ad Soyad :SERKAN TOPAL
Telefon :

29 Kasım 1976’da Samandağ’da doğdu. Annesinin adı Hasibe babasının adı Yusuf’tur. İlk ve orta öğrenimini Samandağ’da, lise öğrenimini Antakya’da tamamladı. Daha sonra Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesini bitirdi. 2002-2005 yılları arasında Ağrı’da 2005-2013 yılları arasında Hatay’da sınıf öğretmenliği, felsefe, felsefe tarihi, sosyoloji, psikoloji branş öğretmenliği, ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2013 yılında kamu görevinden istifa eden Serkan TOPAL, 2014 yılında Samandağ Belediye Meclis Üyeliği, Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve Samandağ Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2015 Genel Seçimlerinde Hatay Milletvekili olarak Parlamentoya giren Serkan TOPAL 26. Dönemde de parlamento çalışmalarına devam etmektedir. İyi derecede Arapça ve orta derecede İngilizce bilen Serkan TOPAL evli ve bir çocuk babasıdır.