MEHMET KUNDAK

Ad Soyad :MEHMET KUNDAK
Telefon :
E-Posta :

1956 Zile doğumlu.Ortaokulu Samsun Maarif Koleji nde,liseyi Ankara Fen Lisesinde okudu,1980 de Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde İç Hastalıkları ihtisası sonrası askerlik görevini tamamlayan Dr.Mehmet Kundak atandığı Samsun Devlet Hastanesinde yaklaşık yirmi yıl İç Hast.Uzmanı olarak çalıştı.Aynı kurumda beş yıl Başhekim Yardımcılığı görevini de üstlendi.2010 yılında kamudan emekli olunca CHP İlkadım ilçesine kayıt oldu.2011 de atanan CHP Samsun İl Yönetiminde Eğitim Sekreteri olarak görev aldı.Daha sonraki dönemde Parti okulu eğitici eğitimi alarak Samsun il örgütü bünyesinde çeşitli eğitim çalışmalarına katıldı.2014 de seçilen İlkadım İlçe Yönetim inde Eğitim sekreteri olarak çalışan Dr.Mehmet Kundak evli ve bir çocuk babasıdır.